Photo_18._09._14_08_59_15

Koulu

Alppikoulussa suoritetaan 15 lukion valinnaista kurssia ja ammatilliset tutkinnonosat sovitaan opiskelijan kanssa laadittavassa henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa

Huippu-urheilulinja

Kittilän lukiossa tai Levi-Instituutissa opiskelee vuosittain alppihiihtäjiä, jotka ovat ikäluokkansa huippuja. Tavoitteena on toisen asteen opintojen suorittamisen ohessa valmentautua huippuolosuhteissa Levillä, lähituntureilla sekä Alpeilla.

Monitaitolinja

Kittilän lukion ja Levi-Instituutin monitaitolinjalle otetaan vuosittain enintään 12 oppilasta. Oppilailla on laskettelun, lumilautailun, telemarkin ja maastohiihdon käytännön sekä teorian harjoittelua keskimäärin 6 tuntia viikossa. Tavoitteena on, että oppilaalla on toisen asteen opinnot suoritettuaan perustaidot ja -tiedot eri lajien opetuksesta, sekä suorittaa hyväksytysti Suomen Hiihdonopettajat ry:n (SHOry) alppihiihdonohjaaja- ja lumilautailunohjaajakurssit viimeisenä opiskeluvuotenaan.

Ratalaskulinja

Alppikoulun ratalaskulinjalle otetaan vuosittain enintään 6 oppilasta. Toisen asteen opintojen ohella suoritetaan alppihiihdonohjaajakurssi (SHORY).

Lue lisää Kittilän lukion ja Levi-Instituutin koulutustarjonnasta omilta nettisivuilta:

Lukio

Levi-Instituutti