A3

Huippu-urheilulinja

Alppikoulun huippu-urheilulinjan johtoajatuksena LAATU

Levin alppikoulun huippu-urheilulinjan kaikista tärkein johtoajatus on LAATU kaikessa tekemisessä. Oppivan, motivoivan ja positiivisen innostavan ilmapiirin prosessinomainen luominen on organisaation suurin haaste ja tavoite numero yksi.

Innostavaan ilmapiiriin on kaikkien osa-puolten sitouduttava estottomasti, kuten urheilijat, valmentajat, koulun henkilökunta, urheilijoiden vanhemmat, Levin alueen päättäjät. Vain tällä tavoin voidaan toteuttaa tärkeintä tehtäväämme; tarjota nuorelle urheilijanalulle turvallinen kehitysalusta alkaessaan rakentaa huippu-urheilijan uraansa ja myöhemmin muuta elämää.

Laatu tarkoittaa pientä iskukykyistä ryhmää, jossa kaikki tiimin osapuolet ovat valmiita panostamaan enemmän kuin muut, tekemään asiat paremmin kuin muut ja haluavat maailman huipulle enemmän kuin muut.

URHEILIJAT ja VALMENTAJAT

Valmennusryhmän koko kaudella 2016 – 2017 on 14 urheilijaa joista 8 lukio-opiskelijaa.

Valmentajia ryhmällä on kolme. Päävalmentajana toimii Eetu Virranniemi. Slovenialainen Bill Slivnik jatkaa edelleen kahden vuoden jälkeen kuin myös niinikään Slovenialainen Jan Debeljak, jonka päävastuulla on urheilijoiden kalusto.

Katso urheilijaesittelyt tästä »

Huippu-urheilulinjaa
tukemassa:
Monitaitolinjaa
tukemassa:
Poimintoja
albumista